Sediul I.P.J. Vaslui

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul și veți fi la curent cu ultimele informații.

Abonează-te la newsletter
 • 19oct

  Buletin de presa 19.10.2017

  Trei persoane au fost reținute de polițiști pentru comiterea de infracțiuni de furt și tâlhărie. O persoană este deja arestată preventiv, iar celelalte două urmează să fie prezentate [...]

  [Citeşte tot]
 • 18oct

  Buletin de presa 18.04.2017

  Șapte minori din orașul Murgeni sunt cercetați de polițiști pentru mai multe infracțiuni de furt comise pe raza localității. Unul dintre aceștia a fost reținut 24 de ore.

  [Citeşte tot]
 • 16oct

  Buletin de presa 16.10.2017

  La sfârșitul săptămânii, în cadrul unei acțiuni organizate pe raza județului Vaslui, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei. Conducătorii [...]

  [Citeşte tot]
 • Toate știrile
infotrafic
0

Evenimente raportate în infotrafic

Infotrafic

Urmărește situația traficului rutier, actualizată în timp real, pentru toate șoselele din România

Primește avertizările Infotrafic pe mail, în timp real. Abonează-te la Infotrafic

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui face parte din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi este instituţia specializată a statului care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice în condiţiile legii.

   Inspectoratul este organizat şi funcţionează ca unitate cu personalitate juridică, care prin serviciile şi birourile din structura organizatorică, îndrumă, sprijină şi controlează activitatea poliţiilor municipale, orăşeneşti, birourilor şi posturilor de poliţie şi ia măsuri de perfecţionare a activităţilor pe care le desfăşoară potrivit competenţei.

politist